Terug naar resultaten

Beter, Beoordelen en Belonen

Start-, functionerings- en beoordelingsgesprekken, ze leveren veel op. Mits de gesprekken goed zijn voorbereid, de doelstelling duidelijk is en de inhoud klopt. Dat is niet eenvoudig, maar de uitgave ‘Beter Beoordelen en Belonen’ geeft een stevige steun in de rug. Ook als je handvatten zoekt om meer te doen met prestatiegericht belonen. Het handboek laat stap voor stap zien hoe je dit professioneel oppakt, inclusief de effecten op beloning. Wil je een systeem van belonen toepassen dat afwijkt van de cao? In Beter Beoordelen en Belonen vind je de voorwaarden en spelregels die gelden bij beoordelingsafhankelijk belonen. Behoor je tot de directie of werk je op de afdeling P&O? Ben je leidinggevende of medewerker? Doe er je voordeel mee.

Download de uitgave en ga meteen aan de slag

In Beter Beoordelen en Belonen vind je diverse hulpmiddelen zoals checklists, voorbeeldformulieren, competenties, ontwikkeltips en kerntaken per functie. Hieronder kun je deze per thema downloaden. Waar nodigkunnen deze downloads aangevuld worden met informatie die specifiek voor het bedrijf geldt.

1. Startgesprek

2. Functioneringsgesprek

3. Beoordelingsgesprek

4. Competenties & Ontwikkeltips

5. Maximale competentiegraad per cao-niveau

6. Kerntaken per functiefamilie

7. Praktijkvoorbeelden kerntaken en competenties per functie

Cao - Pensioen
 • De KIKK RI&E

  De RI&E geeft een overzicht en beoordeling van de risico’s in het werk.

 • Jouw pensioen

  Werknemers die vallen onder de cao Recreatie nemen vanaf 21 jaar deel aan Pensioenfonds Recreatie, hét pensioenfonds voor de recreatiesector.

 • Cao Recreatie App

  Met deze app heb je je arbeidsvoorwaarden altijd bij de hand!

 • Foto

  Premies

  Sinds 1 juli 2019 wordt er weer door TKP premie geïnd. Werkgevers mogen premie inhouden op het loon van hun werknemers.