Duurzame inzetbaarheid vormt de rode draad binnen de dienstverlening van KIKK recreatie. Om daar op praktische wijze invulling aan te geven hebben we een aantal praktische tools ontwikkeld, zowel voor medewerkers als voor werkgevers en HR professionals.

Duurzame inzetbaarheid van de Vakkracht 55+

Ervaren werknemers zijn ontzettend waardevol voor een organisatie. Ze hebben de kennis die noodzakelijk is voor de toekomst van een bedrijf. Hoe kunnen werkgevers en werknemers samen zorgen voor een duurzame inzetbaarheid nu en in de toekomst? Lees er hier meer over.

Generatiemanagement in zeven stappen

Met generatiemanagement als onderdeel van het personeelsbeleid zorg je voor gemotiveerde en productieve 50-plussers. Generatiemanagement in zeven stappen biedt een gedegen en handig stappenplan voor leidinggevenden. Klik hier voor het stappenplan generatiemanagement.

Elke dag lekker aan het werk

Medewerkers. Je hebt ze van alle leeftijden. Waarschijnlijk van verschillende generaties. Op vaste en tijdelijke basis. Jong & enthousiast en degelijk & ervaren. Elke medewerker heeft eigen drijfveren en individuele kwaliteiten. Wie hier goed op inspeelt, krijgt daar continuïteit en flexibiliteit voor terug, in elk seizoen. Het Lekker-aan-het-werk-boekje is een eerste stap en onmisbaar voor elke werkgever.