Duurzame inzetbaarheid vormt de rode draad binnen de dienstverlening van KIKK recreatie. Om daar op praktische wijze invulling aan te geven hebben we een aantal praktische tools ontwikkeld, zowel voor medewerkers als voor werkgevers en HR professionals.

Duurzame inzetbaarheid van 55-plussers

Ervaren werknemers zijn ontzettend waardevol voor een organisatie. Ze hebben de kennis die noodzakelijk is voor de toekomst van een bedrijf. Hoe kunnen werkgevers en werknemers samen zorgen voor een duurzame inzetbaarheid nu en in de toekomst? Lees er hier meer over.

Generatiemanagement in vijf stappen

Met generatiemanagement als onderdeel van het personeelsbeleid zorg je voor betrokken én gewaardeerde 55-plussers. Generatiemanagement in vijf stappen biedt een gedegen en handig stappenplan voor leidinggevenden. Klik hier voor het stappenplan generatiemanagement.

Elke dag lekker aan het werk

Op de werkvloer heb je een grote diversiteit aan medewerkers. Verschillende generaties, opleidingsniveaus of aantal jaren werkervaring. Elke medewerker heeft eigen drijfveren en individuele kwaliteiten. Begeleid jij je team hier goed bij, dan krijg je daar continuïteit, betrokkenheid en flexibiliteit voor terug, in elk seizoen.

Hoe motiveer jij medewerkers van verschillende leeftijden en generaties? Het Lekker-aan-het-werk-boekje is een eerste stap en onmisbaar voor elke werkgever.

Schermafbeelding 2016-04-19 om 16.16.46