Online leerplatform RecreatieHero

Met meer dan 150 trainingen is RecreatieHero hét online leerplatform voor iedereen in de recreatiebranche. Van het beste biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van specifieke productkennis tot omgaan met Excel. Je vindt er een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is.

Vakgericht: voor nu, maar ook voor de toekomst

Voor wie?

Het platform wordt continu uitgebreid met typisch branchegerichte trainingen. Zo zijn er trainingen gekoppeld worden aan specifieke functies, wat het inwerken vergemakkelijkt. Ook is er nu een algemene onboarding training. Iedere ondernemer, manager en medewerker kan zelf in het overzichtelijke en  praktische systeem inloggen en een training starten.

Coronamaatregelen

Wist je dat er ook veel aandacht is voor de coronamaatregelen in RecreatieHero? Waar moet je rekening mee houden? Aan welke regels moet je je op dit moment houden? Hoe kan je het beste met nieuwe situaties omgaan? Log in en bekijk welke onderwerpen voor jou interessant zijn!

Geïnteresseerd?

RecreatieHero voor werkgevers

RecreatieHero voor werknemers

KIKK recreatie (Sociaal Fonds Recreatie), waarin vertegenwoordigd zijn HISWA-RECRON, FNV Recreatie en CNV Vakmensen maakt  www.recreatiehero.nl  financieel mogelijk. Het is dan ook alleen toegankelijk voor bedrijven die premie afdragen aan KIKK recreatie (Sociaal Fonds Recreatie).