Kennismaken met de sector

Werken in de recreatie staat voor werken met plezier. Er zijn ontzettend veel bedrijven waar je kunt werken: campings, bungalowparken en groepsaccommodaties.

Wil je nader kennis maken met de recreatiesector? De beroepenfilms laten je kennis maken met een aantal beroepen in de sector. Ook kan je de beroepsrichtingenpagina of de beroepscompetentieprofielen eens bekijken om te zien welke richting bij jou past.

Online leerplatform RecreatieHero

Met meer dan 150 trainingen is RecreatieHero hét online leerplatform voor iedereen in de recreatiebranche. Van een biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van specifieke productkennis tot excel. Je vindt er een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is: vakgericht voor nu, maar ook voor de toekomst.

Voor wie?

Het platform wordt de komende periode uitgebreid met typisch branchegerichte trainingen. Zo zullen er trainingen gekoppeld worden aan specifieke functies, wat het inwerken vergemakkelijkt. Iedere ondernemer, manager en werknemer kan zelf in het overzichtelijke en het uiterst praktische learning management systeem inloggen en een training starten.

Coronamaatregelen

Wist je dat er ook veel aandacht is voor de coronamaatregelen in RecreatieHero? Waar moet je rekening mee houden? Aan welke regels moet je je op dit moment houden? Hoe kan je het beste met nieuwe situaties omgaan? Log in en bekijk welke onderwerpen voor jou interessant zijn!

Geïnteresseerd?

Kijk snel op www.recreatiehero.nl (werkgever) of www.recreatiehero.nl/werknemer.

KIKK recreatie (Sociaal Fonds Recreatie), waarin vertegenwoordigd zijn HISWA-RECRON, FNV Recreatie en CNV Vakmensen maakt  www.recreatiehero.nl  financieel mogelijk. Het is dan ook alleen toegankelijk voor bedrijven die premie afdragen aan KIKK recreatie (Sociaal Fonds Recreatie).