Terug naar resultaten

Gratis adviesgesprek arbeidsmarkt

Wist je dat je als werkgever bij KIKK recreatie ook terecht kunt voor een gratis arbeidsmarktadviesgesprek? Wij sparren graag met je over bijvoorbeeld Arbo, subsidieregelingen of loopbaanontwikkeling. Het enige wat je hiervoor moet doen is het aanvraagformulier invullen en dan neemt KIKK recreatie contact met je op.

José Landman, groepsleider toezicht en aankomend preventiemedewerker bij zwembad de Peppel, ging je voor en nam het initiatief voor zo’n arbeidsmarktadviesgesprek. In zijn geval ging dat specifiek om het thema Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), mede omdat hij taken moest overnemen als preventiemedewerker, maar ook omdat Zwembad de Peppel het Keurmerk Veilig en Schoon heeft ontvangen.

“Tijdens het adviesgesprek hebben we uitleg gekregen over hoe de branche RI&E werkt en hoe deze is opgezet. We hebben stap voor stap de RI&E doorgelopen en zo meer inzicht gekregen. Het was een fijn en open gesprek. Je staat er niet alleen voor en je weet waar je terecht kunt met vragen. Uiteindelijk moest de RI&E ook gecertificeerd worden door de Arbodienst en daar zijn we met vlag en wimpel voor geslaagd. Ook in de toekomst weet ik dat ik bij jullie terecht kan.”

Uiteraard kun je ook hele andere thema’s bespreken in jouw arbeidsmarktadviesgesprek, passend bij jouw organisatievraagstukken. De onderwerpen die aan bod kunnen komen in een adviesgesprek zijn:

 • Arbo, gebruik: RI&E en arbocatalogus Recreatie.
 • Nieuwe medewerkers: stagebeleid en plaatsing.
 • HRM: uitleg gebruik instrumenten Beter Beoordelen, Belonen en Professioneel met Personeel en generatie management.
 • Opleidingsplan (BOP)
 • Overheidssubsidie op gebied van scholing en arbeidsmarkt.

Dus wil jij als ondernemer, HR-functionaris, personeelsvertegenwoordiger of lid van de OR in de recreatiesector even sparren op het gebied van arbo, arbeidsmarkt of scholing? Vul het formulier hieronder in, geef je wensen aan op de volgende pagina en wij nemen contact met je op.

Vraag gratis adviesgesprek aan

Interessant voor jou

Cao - Pensioen
 • Foto

  Vakbondsverlof

  KIKK heeft een regeling Tegemoetkoming Vakbondsverlof (TV) ingesteld.

 • Foto

  Gratis adviesgesprek arbeidsmarkt

  Heb je als ondernemer, HR-functionaris, personeelsvertegenwoordiging of ondernemingsraad behoefte aan voorlichting of advies op het gebied van arbo, arbeidsmarkt of scholing, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Zoek op jouw interesse