Youri & Anouk van Recreatiepark TerSpegelt winnaars #Recreatievlogger 2017

14 juli 2017

De afgelopen periode hebben jullie kunnen stemmen op je favoriete #Recreatievlogger door te liken, delen of reageren op onze Social Media kanalen. Vooral op Facebook was het een spannende race met per bericht veel reacties. Er kon gestemd worden tot 30 juni 12 uur. Daarna werden alle stemmen bij elkaar opgeteld en zijn Youri & Anouk van Recreatiepark TerSpegelt de winnaars geworden.

Op donderdag 13 juli werden de winnaars verrast tijdens een knutselochtend. We kwamen namelijk langs met taart! Youri en Anouk stonden nietsvermoedend te dansen met de kids toen Hanneke ze onderbrak om het nieuws te vertellen. Of ze enthousiast waren? Dat zie je in dit filmpje:

Vlogs terugkijken?
Ook de andere deelnemers; Kim & Kim van Landal Lommerbergen en Naomi van Camping Bakkum hebben hele toffe vlogs gemaakt en veel likes ontvangen. Wil je alle vlogs nog eens terugkijken? Check dan ons YouTube kanaal of de nieuwsberichten per vlog:

Vlog 1: #Recreatievloggers stellen zich voor

Vlog 2: Een kijkje in de keuken

Vlog 3: Als een vis in het water

Vlog 4: Werken met plezier

Vlog 5: Onderwerp naar keuze

Leerbedrijf Recreatie
De vloggers lopen stage bij één van de leerbedrijven die de prijs Leerbedrijf Recreatie hebben gewonnen. De inschrijving voor 2018 is alweer geopend, wil je meer weten of inschrijven, klik dan hier!

Over het project #Recreatievlogger
Het doel van het project #Recreatievlogger is het neerzetten van een breed en realistisch beeld van werken in de recreatiesector. Op die manier willen we jongeren en toekomstige vakkrachten een goed beeld geven van wat werken in de recreatiesector inhoudt. Aan de hand van vlogs delen de stagiaires hun ervaringen waarmee ze andere jongeren een realistisch kijkje in de recreatiesector bieden. Een project voor en door jongeren.

 

Terug naar resultaten