Foto

Als een vis in het water

29 mei 2017

Je als een vis in het water voelen. Dat is van groot belang op je (toekomstige) werkplek. Je haalt dan meer plezier uit je werk. In de recreatiesector nemen we dat wel heel erg letterlijk. Veel parken beschikken namelijk over een eigen zwemgelegenheid. Maar ook zonder zwemgelegenheid kun je je als een vis in het water voelen. In deze derde ronde aan vlogs laten de #Recreatievloggers van Recreatiepark TerSpegelt, Landal Lommerbergen en Kennemer Duincamping Bakkum, zien waar zij (en hun collega’s) zich als een vis in het water voelen.

Wedstrijd: Jij bepaalt de winnaar

De stagiaires maken in totaal vijf vlogs over de periode mei t/m juni. Het team met de meeste likes en/of deelacties via de social media kanalen van van de vijf vlogs in totaal wint. De prijs? Eeuwige roem en een dagje uit in de recreatie voor de winnaar en 3 vrienden. De vlogs worden gedeeld op:

Over het project #Recreatievlogger

Het doel van het project #Recreatievlogger is het neerzetten van een breed en realistisch beeld van werken in de recreatiesector. Op die manier willen we jongeren en toekomstige vakkrachten een goed beeld geven van wat werken in de recreatiesector inhoudt. Aan de hand van vlogs delen de stagiaires hun ervaringen waarmee ze andere jongeren een realistisch kijkje in de recreatiesector bieden. Een project voor en door jongeren.

Klik hier voor meer informatie over het project en de eerder geplaatste vlogs

Klik hier voor ronde 2: #Recreatievlogs die een kijkje in de keuken bieden

Terug naar resultaten