Foto

Een kijkje in de keuken!

22 mei 2017

Deze keer nemen de #Recreatievloggers ons mee achter de schermen, want ook daar wordt hard gewerkt. Bij twee parken mogen we letterlijk in de keuken kijken en bij Kennemer Duincamping Bakkum nemen we op een andere manier een kijkje in de keuken. Bij werken in een restaurant denk je vaak niet direct aan de recreatiesector, toch vind je er horecagelegenheden van erg eenvoudig tot super de luxe. Kijk in de vlogs hieronder mee in de keukens van Recreatiepark TerSpegelt, Landal Lommerbergen en Kennemer Duincamping Bakkum.

 

Wedstrijd: Jij bepaalt de winnaar

De stagiaires maken in totaal vijf vlogs over de periode mei t/m juni. Het team met de meeste likes en/of deelacties via de social media kanalen van van de vijf vlogs in totaal wint. De prijs? Eeuwige roem en een dagje uit in de recreatie voor de winnaar en 3 vrienden. De vlogs worden gedeeld op:

Over het project #Recreatievlogger

Het doel van het project #Recreatievlogger is het neerzetten van een breed en realistisch beeld van werken in de recreatiesector. Op die manier willen we jongeren en toekomstige vakkrachten een goed beeld geven van wat werken in de recreatiesector inhoudt. Aan de hand van vlogs delen de stagiaires hun ervaringen waarmee ze andere jongeren een realistisch kijkje in de recreatiesector bieden. Een project voor en door jongeren.

Klik hier voor de eerder geplaatste vlogs

 

Terug naar resultaten