Receptie

De vloggers van project #Recreatievlogger stellen zich voor!

11 mei 2017

Het project #Recreatievlogger maakt een vliegende start. Drie teams van stagiaires en hun leerbedrijf gaan de uitdaging aan: een kijkje achter de schermen binnen de recreatiesector. Daarmee laten zij aan toekomstige medewerkers zien dat de recreatiesector de leukste en meest veelzijdige sector is om in te werken. Aan de hand van vlogs nemen de stagiaires ons de komende tijd mee tijdens hun stage op hun leerbedrijf.

Wie doen er mee?

De drie oud winnaars van de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie’ doen mee. Dat zijn:

  • Landal Lommerbergen – Leerbedrijf Recreatie 2014
  • Kennemer Duincamping Bakkum – Leerbedrijf Recreatie 2015
  • Recreatiepark TerSpegelt – Leerbedrijf Recreatie 2016

Deze week is het project gestart en twee teams hebben een vlog aangeleverd waarin zij zichzelf en hun leerbedrijf voorstellen. Volgende week nemen de teams ons mee door middel van een ‘Kijkje in de keuken…’

 

Wedstrijd: Jij bepaalt de winnaar

De stagiaires maken in totaal vijf vlogs over de periode mei t/m juni. Het team met de meeste likes en/of deelacties via de social media kanalen van van de vijf vlogs in totaal wint. De prijs? Eeuwige roem en een dagje uit in de recreatie voor de winnaar en 3 vrienden. De vlogs worden gedeeld op:

Over het project #Recreatievlogger

Het doel van het project #Recreatievlogger is het neerzetten van een breed en realistisch beeld van werken in de recreatiesector. Op die manier willen we jongeren en toekomstige vakkrachten een goed beeld geven van wat werken in de recreatiesector inhoudt. Aan de hand van vlogs delen de stagiaires hun ervaringen waarmee ze andere jongeren een realistisch kijkje in de recreatiesector bieden. Een project voor en door jongeren.

Terug naar resultaten