De allerlaatste videos van de #recreatievloggers

12 juni 2017

Geniet nog één keer van Kim en Kim, Naomi en Youri & Anouk!

Na vier toffe vlogs konden onze #recreatievloggers nu helemaal los met een onderwerp naar eigen keuze. Dit zijn alweer de allerlaatste vlogs van onze topstagiaires. Je hebt nog even de tijd om te liken, delen of reageren, want op 30 juni om 12 uur sluit de wedstrijd.

Kijk mee in het animatieteam bij Landal Lommerbergen, bij de sport & spelactiviteiten van Camping Bakkum of ontmoet de collega’s van Recreatiepark TerSpegelt:

Wedstrijd: Jij bepaalt de winnaar

De stagiaires maken in totaal vijf vlogs over de periode mei t/m juni. Het team met de meeste likes en/of deelacties via de social media kanalen van van de vijf vlogs in totaal wint. De prijs? Eeuwige roem en een dagje uit in de recreatie voor de winnaar en 3 vrienden. De vlogs worden gedeeld op:

Over het project #Recreatievlogger

Het doel van het project #Recreatievlogger is het neerzetten van een breed en realistisch beeld van werken in de recreatiesector. Op die manier willen we jongeren en toekomstige vakkrachten een goed beeld geven van wat werken in de recreatiesector inhoudt. Aan de hand van vlogs delen de stagiaires hun ervaringen waarmee ze andere jongeren een realistisch kijkje in de recreatiesector bieden. Een project voor en door jongeren.

Klik hier voor meer informatie over het project en de eerder geplaatste vlogs

Klik hier voor ronde 4: #Recreatievlogs werken met plezier

Terug naar resultaten