Inschrijving voor de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2018 weer van start!

30 juni 2017

Heb jij als docent, stagebegeleider of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Of heb je als leerling/stagiair een fantastische stage gehad? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2018. Bedrijven kunnen zich ook zelf aanmelden voor de verkiezing. Met de verkiezing Leerbedrijf Recreatie kunnen ambitieuze ondernemers en praktijkbegeleiders uit het hele land hun talent tonen. Je zet het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers en leerlingen, maar ook bij klanten en collega’s in de sector. 


Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?
De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2018’, een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Publiciteit en belangstelling
Al in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar krijgt de top 3 van aangemelde leerbedrijven veel publiciteit. De bekendmaking en uitreiking van Leerbedrijf Recreatie 2018 vinden plaats in het voorjaar van 2018. De winnaar staat vervolgens het hele jaar 2018 in de belangstelling. Dat betekent publiciteit in de regio en in de landelijke vakbladen. Ook nodigen scholen of collega-bedrijven het Leerbedrijf Recreatie uit om de succesvolle aanpak te presenteren. Een voorbeeld voor collega-bedrijven en voor leerlingen een teken dat dit een bijzondere leeromgeving is!

Over de verkiezing en aanmelden
De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens de werkgeversorganisatie, werknemersorganisatie, het mbo-beroepsonderwijs, de winnende leerbedrijven uit 2016 en 2017 en natuurlijk KIKK recreatie. Check hier de spelregels of lees meer over de vakjury.

Dus LET OP praktijkbegeleiders, ondernemers, medewerkers en stagiairs van recreatiebedrijven en zwembaden én stagebegeleiders vanuit scholen! Laat nu de waardering voor je leerbedrijf blijken en meld het bedrijf aan voor deze verkiezing! 

Terug naar resultaten