Terug naar resultaten

Bedrijfsopleidingsplan (BOP)

Met het bedrijfsopleidingsplan (BOP) breng je als bedrijf structuur aan in het opleiden van medewerkers en kun je alle ontwikkelingen en trends opnemen waar je als recreatiebedrijf op wilt inspelen. Zo koppel je de ambities van het bedrijf direct aan opleidings- en ontwikkelbehoefte van de medewerkers. De voordelen van het BOP op een rijtje:

• Kun je een cursuspakket op maat samenstellen.
• Zie je direct wat de toekomstige ontwikkelingen betekenen voor het bedrijf en de competenties van het personeel.

Met het nieuwe POP format, bieden we als extra service nu ook een format voor het Persoonlijk OntwikkelPlan (POP). Het POP hoeft niet ingediend te worden om gebruik te kunnen maken van de voordelen van het BOP. Het is echter wel een mooie tool om het BOP verder uit te werken en toe te spitsen op de individuele medewerkers in het bedrijf. Klik hier voor meer informatie over het POP

Tijdsinvestering

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, kost het opstellen van een BOP tussen de 10 en 15 uur. De bedrijfsleiding besteedt hiervan zo’n 6 uur voor overleg en medewerkers ± 20 minuten voor het invullen van de enquête.

Hoe maak je een BOP?

Het format van het BOP kun je hier downloaden.

 

Interessant voor jou

Cao - Pensioen
 • Foto

  Premies

  Sinds 1 juli 2019 wordt er weer door TKP premie geïnd. Werkgevers mogen premie inhouden op het loon van hun werknemers.

 • Cao Recreatie App

  Met deze app heb je je arbeidsvoorwaarden altijd bij de hand!

 • Jouw pensioen

  Werknemers die vallen onder de cao Recreatie nemen vanaf 21 jaar deel aan Pensioenfonds Recreatie, hét pensioenfonds voor de recreatiesector.

Zoek op jouw interesse