Arbocatalogus Recreatie in een nieuw jasje!

13 februari 2017

De Arbocatalogus Recreatie is in een nieuw jasje gestoken. Het design is opgefrist met een duidelijke navigatiestructuur en fris nieuw beeldmateriaal. Daarnaast heeft de Arbocatalogus ook een technische update gekregen, de Arbocatalogus is nu responsive en daardoor goed benaderbaar op je mobiel en tablet. Zo kun je tijdens je werk meteen op zoek naar handige tips, ook als je niet achter de pc zit.

Werk jij bijvoorbeeld veel in de buitenlucht? Dan vind je in de Arbocatalogus handige tips om daarmee om te gaan. Als je je goed beschermt tegen de kou, dan loop je minder risico om daar ziek van te worden. Voor werkgevers betekent dat minder verzuim door ziekte en daardoor uiteindelijk weer een lager verzuimpercentage. Niet alleen werknemers kunnen terecht voor tips en hulpmiddelen in de Arbocatalogus, want bij elk thema vind je ook tips voor leidinggevenden.

RI&E

Wist je dat de oplossingen die de Arbocatalogus biedt ook gekoppeld zijn aan de RI&E? Met de RI&E worden de  risico’s op een rijtje gezet. De RI&E geeft daarmee een overzicht én beoordeling van de risico’s in het werk. Deze RI&E is via de Arbowet verplicht voor alle ondernemers met personeel. Zo zijn er in 2016 447 RI&E’s aangemaakt en opgeslagen.

Weet jij als werknemer wat je allemaal kunt doen aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden? Klik dan hier voor de vragenlijst met tips die we speciaal voor jou als werknemer hebben opgesteld.

Klik hier om direct een kijkje te nemen in de Arbocatalogus Recreatie. Ben je benieuwd naar meer informatie over de Arbocatalogus, RI&E en de vragenlijst voor werknemers, klik dan hier.

Terug naar resultaten