World Clean Up Day 2021 bij de Nederlandse vakantieparken

22 september 2021

Over World Clean Up Day

Op zaterdag 18 september was het zover: World Cleanup Day 2021. In Nederland is het recordaantal van 41.342 officieel geregistreerde deelnemers, verdeeld over 1574 verschillende acties, op pad gegaan om zwerfafval op te ruimen. Tijdens deze wereldwijde opruimactie gaven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Lees meer op de website van World Clean Up Day

Roompot: Samen voor een schonere wereld

Bij Roompot gingen medewerkers én gasten samen aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Met behulp van een app kon men dit bijhouden.

Lees meer op de Roompot website

Center Parcs: Duurzaamheid zit in ons DNA

In 2020 organiseerde Center Parcs onder andere afvalinzamelingsactiviteiten in en rond de parken, waarbij medewerkers hun handen uit de mouwen steken om de omgeving een stuk schoner te maken. Maar ook gasten mochten meehelpen. In elk park waren gratis vuilniszakken, handschoenen en afvaltangen te leen bij de receptie/ het Cycle Center. Van het afval werden picknicktafels gemaakt die in alle parken komen te staan. Een mooi initiatief!

Lees meer over Duurzaamheid op de website van Center Parcs

Samen Nederland Schoon!

Wil jij ook meehelpen zwerfafval op te ruimen en wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de website van NederlandSchoon.

Terug naar resultaten