Wil jij bijdragen aan de ‘groentechnisch medewerker recreatie’ van de toekomst?

6 september 2016

KIKK recreatie is bezig met het samenstellen van een werkgroep die zich gaat bezighouden met het actualiseren van het beroepscompetentieprofiel ‘groentechnisch medewerker recreatie (2011)’. Dit beroepscompetentieprofiel vormt een belangrijk uitgangspunt voor de mbo-opleiding tot groentechnisch medewerker. We verwachten dat de werkgroep maximaal drie keer bij elkaar komt (ongeveer 2 uur per bijeenkomst) in Gorinchem of op locatie bij een werkgroeplid. Voor een reiskostenvergoeding wordt gezorgd. Daarbij gaan we uit van ongeveer één uur voorbereidingstijd per bijeenkomst om concept stukken door te nemen. De bijeenkomsten worden geleid door Max Mulders, adviseur beroepsonderwijs bij KIKK recreatie.

Voor deze werkgroep zijn we op zoek naar werkgroepleden die:

  • werken in de praktijk van het beroep groentechnisch medewerker of leidinggeven aan groentechnisch medewerkers;
  • werkzaam zijn in een zwembad, camping, bungalowpark of combinatie daarvan;
  • ervaring hebben met het opleiden en/of begeleiden van mbo-leerlingen;
  • (enig) zicht hebben op recente en toekomstige ontwikkelingen in de recreatiebranche met betrekking tot de groentechniek en kunnen inschatten wat de gevolgen zijn voor de bedrijfsvoering;
  • (enig) zicht hebben op de arbeidsmarktsituatie in het algemeen en in het bijzonder op die van de groentechniek in de recreatiebranche;willen meedenken en meepraten om een actueel beroepscompetentieprofiel op te stellen dat als basis kan dienen voor het mbo-onderwijs en/of relevante cursussen.

Heb jij interesse in deelname aan de werkgroep of heb je nog vragen? Stuur dan uiterlijk 23 september 2016 een mail met je naam en contactgegevens naar info@kikk-recreatie.nl.

Terug naar resultaten