Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie 2022/2023

4 juli 2022

Om studenten op te leiden tot vakbekwame recreatiemedewerkers is ervaring vanuit de praktijk noodzakelijk. Leerlingen leren het vak pas in de praktijk en daar is goede begeleiding voor nodig. Een praktijkopleider speelt een essentiële rol binnen de ontwikkeling van een student. FNV Recreatie organiseert daarom, uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie), in samenwerking met sociale partners HISWA-RECRON en CNV Vakmensen, de Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie 2022/2023.

Hoe werkt het

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie 2022/2023!

Uit de voorgedragen kandidaten zullen de leden van de vakjury Verkiezing Leerbedrijf Recreatie de winnaar kiezen. De feestelijke bekendmaking is tijdens De Dag van de Recreatiemedewerker later dit jaar.

Criteria beste praktijkopleider

> De voorgedragen praktijkopleider werkt bij een erkend leerbedrijf
> De voorgedragen praktijkopleider heeft meer dan een jaar ervaring met het opleiden van mbo-studenten
> De voorgedragen praktijkopleider leidt actief studenten op; op het moment van voordragen leidt de praktijkopleider minimaal één mbo-student op
> De voorgedragen praktijkopleider is de afgelopen drie jaar niet tot beste praktijkopleider uitgeroepen

Via de website van FNV Recreatie kunnen praktijkopleiders voor deze verkiezing worden aangedragen.

 

Terug naar resultaten