Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2021: online inspiratiesessie

15 september 2021

Inspiratiesessie 30 september 12.30 – 13.30
Vanuit de crisis naar transitie

Het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2021 staat weer op de planning. En dit jaar dragen er ook bedrijven bij die aangesloten zijn bij KIKK recreatie. Bijvoorbeeld Camping Ons Buiten, Gabriel Coppoolse vertelt hoe hij het duurzame roer al heeft omgezet! Kom je ook naar de inspiratiesessie?

De toeristische sector heeft een probleem. Veel ondernemers willen de transitie maken naar duurzaam toerisme. De consument vraagt erom, de beleidsmakers stimuleren dat maar de gevolgen van de pandemie en de zorgen voor de dagelijkse operatie vragen al zoveel aandacht van de ondernemer. Hoe los je dat op?

  • Van Jos van der Sterren leer je alles over het inzetten van je netwerk en Europese initiatieven.
  • Door Wies Buysrogge (NV Economische Impuls Zeeland) krijg je inzicht in duurzame stappen en stevige verdienmodellen.
  • Diana Korteweg Maris (Kenniscentrum Kusttoerisme / HZ University) toont de verbinding tussen onderzoek en sterke voorbeelden in Zeeland.
  • Martijn Westerbrink (dEVENTer) laat oplossingen zien voor de evenementen die hij opzet in coronatijd.
  • Saskia Griep (Better Places) moest snel de bakens verzetten. Met hart en ziel werkt zij dagelijks aan duurzaam toerisme, ook in Nederland.
  • Gabriel Coppoolse (Camping Ons Buiten) heeft het duurzame roer al omgezet en laat zien hoe hij dat heeft aangepakt.
  • Dagvoorzitter Marieke van Meurs (Inholland) volgt de sprekers en presentaties kritisch zodat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

3×3 format: 3 sprekers in de studio en 3 films bij ondernemers op bezoek. In een uur weet je alles. Mis het niet op donderdag 30 september tussen 12.30 en 13.30. Volg de gratis bijeenkomst over de transitie en haal eruit wat voor jou relevant is voor je ontwikkeling.

Lees meer en schrijf je in

Terug naar resultaten