Foto

Best practice: Recreatiepark ter Spegelt

19 april 2016

In gesprek met Angelique Joosten, Commercieel Manager bij Recreatiepark Ter Spegelt (tevens P&O in het takenpakket), over de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, van alle leeftijden, levensfasen en generaties.

Lees meer!

Foto

Best practice: LACO Recreatie

19 april 2016

In gesprek met Diny Netten, manager HRM van LACO Recreatie, over de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, van alle leeftijden, levens-fasen en generaties.

Lees meer!

Foto

Elke dag lekker aan het werk

19 april 2016

Medewerkers. Je hebt ze van alle leeftijden. Waarschijnlijk van verschillende generaties. Op vaste en tijdelijke basis. Jong & enthousiast en degelijk & ervaren. Elke medewerker heeft eigen drijfveren en individuele kwaliteiten.

Lees meer!

Foto

Professioneel met personeel

19 april 2016

Ja, ik heb behoefte aan personeelsbeleid, maar hoe pak ik dat aan?’ Het is een veelgehoorde kreet in de recreatiebranche. Herkenbaar? Dan is Professioneel met Personeel een handige leidraad om invulling te geven aan personeelsbeleid.

Lees meer!

Foto

Generatiemanagement in zeven stappen

19 april 2016

Met generatiemanagement als onderdeel van het personeelsbeleid zorg je voor gemotiveerde en productieve 50-plussers. Generatiemanagement in zeven stappen biedt een gedegen en handig stappenplan voor leidinggevenden.

Lees meer!

Ga naar nieuwsarchief