Foto

Nominaties verkiezing ‘Leerbedrijf van het Jaar 2016’ recreatie bekend!

6 januari 2016

De genomineerden voor de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ in de recreatiesector zijn bekend. De strijd vindt deze keer plaats tussen:

  • Vacansoleil – Eindhoven
  • Recreatiepark TerSpegelt – Eersel
  • Roompot Hof Domburg – Domburg

Een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van de sociale partners en het Leerbedrijf van het Jaar, heeft uit de voordrachten drie bedrijven genomineerd. Op 16 februari tijdens Recreatie Toppers 2016 in het Spoorwegmuseum wordt de award voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar 2016’ uitgereikt.

Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury. Tijdens het jurybezoek worden de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, het vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. De jury bepaalt samen met het publiek wie de winnaar wordt.

Uw stem telt ook

Niet alleen de vakjury bepaalt de winnaar, ook u kunt stemmen. Vanaf 18 januari 2016 vindt u op deze website drie korte videopresentaties van de genomineerden. U kunt daar uw stem digitaal uitbrengen.

Terug naar resultaten