Foto

Cursus preventiemedewerker in de recreatiesector

6 april 2016

 

Dinsdag 17 mei a.s. start de cursusPreventiemedewerker in de recreatiesector. In de cursus komen de meest voorkomende gezondheidsrisico’s binnen de recreatiesector aan de orde. Daarnaast leert de cursist te werken met de branche RIE, deze wordt tijdens de opleiding opgesteld of geactualiseerd.

De cursus bestaat uit één cursusdag, waarna de preventiemedewerker zelf aan de slag gaat. Na vier weken kunnen de cursisten tijdens een terugkom-ochtend vragen en eventuele problemen voorleggen aan de trainer. Ook staan tijdens deze terugkomdag de vervolgstappen centraal. Daarmee kan de RIE en het plan van aanpak afgerond worden. Het betreft een praktische cursus die aansluit bij de risico’s in de recreatiesector.

De training wordt georganiseerd door Gardien bedrijfsfysiotherapie en wordt gegeven door onze Hogere Veiligheidskundige Remco Valstar.

Praktische informatie

Datum:
– Dinsdag 17 mei van 9.00-16.00 uur.
– Dinsdag 21 juni van 9.00-12.00 uur.
Locatie:
Stichting Beheer en Accommodaties Bodegraven (SBAB)
Sportlaan A-1
2411 XD Bodegraven

Kosten:
€ 345,- excl. btw incl. lunch.
De training valt onder het sectorplan, maatregel 8a. Daardoor kan deze nu nog erg voordelig aangeboden worden en in sommige gevallen is de hoogte van de tegemoetkoming even hoog als de prijs van de training. Wil je meer weten over de tegemoetkoming in jouw specifieke situatie, kijk dan in het Digitale subsidieportal van SFRecreatie.

Inschrijven

Deze cursus wordt niet meer aangeboden door KIKK recreatie.  Voor actuele informatie over de rol van een preventiemedewerker en een overzicht van het aanbod van cursussen kunt u de Arbocatalogus* raadplegen.

Terug naar resultaten