Onderzoek naar de toekomst van de arbeidsmarkt

20 augustus 2017

Uitnodiging voor alle werknemers in de recreatie en zwembaden. Jij doet toch ook mee?

Ben je benieuwd hoe de arbeidsmarkt voor recreatie en zwembaden er uit gaat zien in de toekomst? Wij als KIKK recreatie wel en daarom voeren wij in de zomer en het najaar van 2017 een grootschalig arbeidsmarktonderzoek uit. Eerder deden we dit apart voor werkgevers en werknemers, maar nu gaan we deze resultaten voor het eerst samen presenteren. Wij nodigen jou uit om mee te doen met ons onderzoek omdat je in onze branche werkt én jouw ervaringen belangrijk zijn voor de resultaten. Jij doet toch ook mee?

Waarom?
KIKK recreatie staat voor goede informatie over de recreatiesector. Wij denken dat de arbeidsmarkt, maar juist ook de opleidingen in ons vakgebied van groot belang zijn voor de ontwikkeling van de sector op zich. Hoe verhouden vaste krachten zich tot flexibele arbeidskrachten en welke opleidingen hebben werknemers gevolgd? Sluiten deze opleidingen aan bij wat de werkgevers nodig hebben? Dankzij dit onderzoek krijgen we inzicht in wat er leeft in de sector en kunnen we passende hulpmiddelen en tools maken voor bedrijven én medewerkers.

Supertoffe prijzen voor de werknemers!
Onder alle werknemers die de vragenlijst compleet hebben ingevuld, verloten wij gave prijzen. Hiervoor moet je de vragenlijst compleet invullen en je e-mailadres achterlaten. Voor de loting maken wij alleen gebruik van de e-mailadressen, de antwoorden op de vragen zijn hierbij niet zichtbaar. De winnaars worden binnen een maand na sluiting van de vragenlijst bekend gemaakt via onze website en de winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Eerste prijs (1x): Dagje weg met een pluim (€ 100)
Tweede prijs (10x): Bongo avontuur voor twee (€ 34.90)
Derde prijs (50x): Bol.com cadeaubon (€ 20)

Resultaten
Wij verwachten de resultaten eind 2017 op interactieve wijze te presenteren op deze website.

Vragenlijst
Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. De vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.
De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met 18 september.

Meer informatie

Wil je meer weten over het arbeidsmarktonderzoek tijdens het onderzoek? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van KIKK recreatie:

telefoon: 0183 – 64 50 35
e-mail: info@kikk-recreatie.nl

Terug naar resultaten