Genomineerden verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2017 zijn bekend

19 december 2016

De genomineerden voor de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie 2017’ zijn bekend. In 2017 vindt de strijd plaats tussen

 

  • Bospark ’t Wolfsven – Mierlo
  • Kennemerduincamping De Lakens – Bloemendaal aan Zee
  • Recreatiepark de Leistert – Roggel


Uit 19 inzendingen heeft de vakjury deze drie voordrachten genomineerd. De vakjury bestaat uit de sociale partners, vertegenwoordigers vanuit het onderwijs en het Leerbedrijf Recreatie 2016. In het voorjaar van 2017 wordt de award uitgereikt, de datum en locatie worden nog bekend gemaakt.

Eerste reactie van de genomineerden
Dagelijks zijn we op zoek naar de talenten van studenten. Door te motiveren, inspireren en verwachtingen te overtreffen streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het is geen verrassing dat studenten de begeleiding als zeer prettig ervaren, daar waar we er veel naar vragen. Fantastisch dat de studenten deze moeite nemen om hun waardering uit te spreken. Dit geeft een geweldige boost om deze wijze van begeleiding te blijven hanteren.

Lauran in ’t Veld – Manager Sport & Animatie bij Bospark ‘t Wolfsven

 

We zijn trots op onze bijdrage aan de ontwikkeling van jonge talenten.
We steken veel tijd en energie in hun persoonlijke ontwikkeling en ze zijn volwaardig onderdeel van onze organisatie. Wij plukken al jaren de vruchten van deze werkwijze, 48% van onze medewerkers zijn oud stagiaires. Gaaf dat dit ook buiten onze organisatie zichtbaar is.

Djoerd Vulto – campingmanager  Kennemerduincamping De Lakens

 

Wat fijn! Genomineerd voor leerbedrijf van het jaar 2017.
En wat fijn, dat het persoonlijk contact wat we zo belangrijk vinden in de begeleiding van onze stagiaires, door diezelfde stagiaires ook zo wordt gewaardeerd. Dat maakt ons blij, maar vooral ook erg trots!

Angelique Joosten – Manager Marketing & Sales bij Recreatiepark de Leistert

 

Over de verkiezing
Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury. Tijdens het jurybezoek worden de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, het vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. De jury bepaalt samen met het publiek wie de winnaar wordt.

Ook jouw stem telt
Niet alleen de vakjury bepaalt de winnaar, ook jij kunt stemmen. In februari 2017 stellen de drie genomineerden zich in een korte video voor op onze website www.kikk-recreatie.nl. Daar kun jij vervolgens je digitale stem uitbrengen. Meer informatie over het publieksstemmen volgt in het nieuwe jaar.

Terug naar resultaten