Genomineerden verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 bekend!

17 augustus 2021

De genomineerden voor de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 zijn bekend.

De strijd vindt plaats tussen (in willekeurige volgorde):

  • Vakantiepark De Schatberg – Sevenum
  • Camping Bakkum – Castricum aan Zee
  • Vakantiepark Mölke – Zuna

Uit 17 inzendingen heeft de vakjury deze leerbedrijven genomineerd. De vakjury bestaat uit Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Camping Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margret Toonen (De Rooi Pannen) en Elmi Brouwers (Recreatiepark TerSpegelt, winnaar 2018). Tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker op dinsdag 7 december 2021 zal de uitreiking plaatsvinden.

Eerste reacties van de genomineerden:

Vakantiepark De Schatberg

“Fantastisch om te merken dat onze inspanningen richting stagiaires opgemerkt en gewaardeerd worden! We geloven in creatieve samenwerkingen met andere bedrijven, scholen en leerlingen om er samen voor te zorgen dat de branche in de toekomst blijft bruisen. Met zijn allen maken we er een feestje van!”

Camping Bakkum

“We zijn ontzettend trots en vereerd! Vooral omdat deze bijzondere tijd het uiterste vraagt van onze creativiteit, maar vooral van die van de studenten. Leren, ontdekken en samen werken naar het behalen van leerdoelen is nooit zo uitdagend geweest! We zijn trots op onze stagiaires hoe ze hiermee omgaan en enorm vereerd dat wij met deze nominatie erkent worden als een leerbedrijf dat alles op alles zet voor onze toekomstige vak-volwassen collega’s.”

Vakantiepark Mölke

“We zijn bijzonder trots op de leergierige studenten in ons recreatiebedrijf. Deze allrounders maken het iedere dag mede mogelijk dat we een slow living vibe aan onze gasten kunnen bieden. Want zij zijn degenen die dagelijks vrolijk onze gasten helpen en durven te switchen in functies. Deze enerverende tijd komen we niet door zonder de eindeloze inzet van deze flexibele talenten.”

Over de verkiezing

FNV Recreatie organiseert dit jaar na twee jaar afwezigheid de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022. Met deze verkiezing kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury.

Ook jouw stem telt!

Niet alleen de vakjury bepaalt de winnaar, ook jij kunt stemmen. Begin november stellen de drie genomineerden zich in een korte video voor op onze website www.fnvrecreatie.nl. Daar kun je vervolgens je stem uitbrengen. De publiekstemmen en het juryoordeel bepaalt op 7 december wie zich het beste ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’ mag noemen.

 

Terug naar resultaten