Een geslaagde Recreatie Vakbeurs 2021!

23 november 2021

Dit jaar vond de Recreatie Vakbeurs weer plaats in Hardenberg op 16, 17 en 18 november. Dé vakbeurs voor de leisure en recreatie.

Zoals HISWA Recron het omschrijft: “het is het moment om inspiratie op te doen, je onder te dompelen in de laatste trends en ontwikkelingen van de sector. Je ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete sector (13 verschillende branches) binnen de recreatie. En het is weer het moment om elkaar en (bestaande) relaties en leveranciers te ontmoeten!”

Ben jij erbij in 2022?

Volgend jaar vindt de beurs plaats op 15, 16 en 17 november, wederom in Evenementenhal Hardenberg. Volg de website voor de laatste updates of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Een korte terugblik

Dit jaar waren er maar liefst 5195 bezoekers en 250 exposanten aanwezig. Ook heeft de organisatie onderzocht waar bezoekers in geïnteresseerd zijn. Denk daarbij aan duurzaamheid en energie, veiligheid en automatisering maar ook sanitair en campingvoorzieningen. Bezoekers komen vooral voor nieuwe kennis, netwerken en nieuwe producten en diensten.

Bekijk de Aftermovie!

Terug naar resultaten