KIKK recreatie staat voor goede informatie over de recreatiesector. Wij denken dat de arbeidsmarkt, maar juist ook de opleidingen in ons vakgebied van groot belang zijn voor de ontwikkeling van de sector op zich. Hoe verhouden vaste krachten zich tot flexibele arbeidskrachten en welke opleidingen hebben werknemers gevolgd? Sluiten deze opleidingen aan bij wat de werkgevers nodig hebben? Dankzij dit onderzoek krijgen we inzicht in wat er leeft in de sector en kunnen we passende hulpmiddelen en tools maken voor bedrijven én medewerkers.

Supertoffe prijzen voor de werknemers!
Onder alle werknemers die de vragenlijst compleet hebben ingevuld, verloten wij gave prijzen. Hiervoor moet je de vragenlijst compleet invullen en je e-mailadres achterlaten. Voor de loting maken wij alleen gebruik van de e-mailadressen, de antwoorden op de vragen zijn hierbij niet zichtbaar. De winnaars worden binnen een maand na sluiting van de vragenlijst bekend gemaakt via deze website en de winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Eerste prijs (1x): Dagje weg met een pluim (€ 100)
Tweede prijs (10x): Bongo avontuur voor twee (€ 34.90)
Derde prijs (50x): Bol.com cadeaubon (€ 20)

Meer informatie
Wil je meer weten over het arbeidsmarktonderzoek tijdens het onderzoek? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van KIKK recreatie:
telefoon: 0183 – 64 50 35
e-mail: info@kikk-recreatie.nl