Terug naar resultaten

Inzichten onderzoek Baan je Toekomst

We gaan allemaal langer doorwerken en op de arbeidsmarkt worden steeds hogere eisen aan ons gesteld. Hoe blijf jij gezond, fit en trots? En zijn aanvullende opleidingen nodig? Belangrijke vragen voor zowel werkgevers als hun medewerkers. We onderzochten het in het kader van het project ‘Baan je toekomst’. Benieuwd naar wat bedrijven en collega’s in de recreatiesector zeggen over trots, vitaliteit, opleiden en ontwikkelen?

KIKK haalde informatie op bij zwembaden en recreatiebedrijven. De uitkomsten zijn de basis geweest voor de arbeidsmarktanalyse van het Sectorplan Recreatie. 389 medewerkers en 9 werkgevers hebben meegedaan. Het project is verdeeld in 3 thema’s: trots, vitaliteit en opleiden. Door Baan je toekomst is zicht gekregen op de behoefte van de sector op het vlak van duurzame inzetbaarheid. KIKK gaat met de uitkomsten aan de slag om bedrijven en medewerkers te ondersteunen in hun personeelsbeleid en in hun loopbaan.

Benieuwd naar wat bedrijven en collega’s zeggen over Trots, Vitaliteit, Opleiden en Ontwikkelen toekomstverwachtingen in de Recreatie? De uitkomsten en bruikbare instrumenten van Baan je toekomst staan online en op de website van Baan je toekomst is nog veel meer te vinden.

Interessant voor jou

Cao - Pensioen
  • Cao Recreatie App

    Met deze app heb je je arbeidsvoorwaarden altijd bij de hand!

  • De KIKK RI&E

    De RI&E geeft een overzicht en beoordeling van de risico’s in het werk.

  • Verkiezing Leerbedrijf Recreatie

    KIKK organiseert elk jaar de verkiezing Leerbedrijf Recreatie

Zoek op jouw interesse