Een overzicht van de bedrijven waar al een participant aan het werk is. Benieuwd naar de ervaring van een participant? Lees de ervaring van SW-er Marian.

Mis je jezelf nog? Mail je quote & logo naar brink@jobstap.nl

Landal

landal-logoRobin werkt als allround keukenmedewerker bij ons in Putten voor 24 uur per week met een contract voor onbepaalde tijd.  “Robin is een aanvulling in de keuken en hij blijkt met de maand meer in zijn mars te hebben“

Jos Schmitz F&B manager Landal Green Parks Heihaas Putten, www.landal.nl

 

Thermen Bussloo

thermea busloo“Rutger heeft bewezen dat Wajongers zeer gemotiveerde medewerkers zijn. Hij is echt een aanwinst voor ons team. Door zijn inzet en de begeleiding vanuit Jobstap heeft hij inmiddels een vast contract bij Thermen Bussloo”.

Fabian Dolman directeur Thermen Bussloo, www.thermenbussloo.nl

 

Duynparc Soest

duynparc soest“Peter was voorheen van beroep schilder. Nu timmert en last hij ook. En verzorgt met veel plezier ons parkgroen. Full-time!”

Joost Bauhaus beheerder Duynparc Soest, www.duynparcsoest.nl

 

 

Sauna Soesterberg

sauna soesterberg“We zijn blij Jan in ons midden te hebben, door hem zijn we beter gaan samenwerken. Daar waar wij nog zaken onduidelijk hadden met betrekking tot onze regels, waarde en normen merkte we dit gelijk aan hem. Door Jan hebben we onze bedrijfsvoering verder kunnen optimaliseren.”

Lisette Snoek directie Sauna Soesterberg, saunasoesterberg.nl