Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someone

Ben je werkzaam in de sector en wil je bijscholen? Dan zijn er volop mogelijkheden. Zo kun je bijscholen in een ander vakgebied om je kennis en vaardigheden te verbreden. Maar je kunt ook scholen naar een hoger niveau, zoals dat van een leidinggevende, manager of praktijkbegeleider.

Bijscholen kan door bijvoorbeeld een BBL, deeltijd of duale opleiding te volgen. Maar je kunt ook met behulp van cursussen en workshops je kennis en vaardigheden vergroten. Weet je even niet welke kant je op wil? Dan kan een loopbaanadvies je verder helpen.

Voordeliger (bij)scholen

KIKK recreatie biedt subsidiemogelijkheden voor BBL, EVC, cursussen en loopbaanadvies. Deze tegemoetkoming op de cursuskosten kan oplopen tot wel € 400,-. Meer informatie over de subsidiemogelijkheden vind je op onze subsidiepagina.

Cursuscatalogus

Heb je interesse in het volgen van een cursus of opleiding? Blader dan eens door de cursuscatalogus. Daarin vind je de door KIKK recreatie erkende opleiders en hun cursussen. Op deze cursussen bieden we voor werknemers die afdragen aan KIKK recreatie een subsidie die kan oplopen tot € 400,-. Meer informatie hierover vind je op de subsidiepagina.

Klik hier voor de cursuscatalogus

Opleiden als bedrijf

Wist je dat je bij KIKK recreatie ook gebruik kunt maken van het Bedrijfs Opleidingsplan (BOP)? Met het bedrijfsopleidingsplan (BOP) breng je als bedrijf structuur aan in het opleiden van medewerkers en kun je alle ontwikkelingen en trends opnemen waar je als recreatiebedrijf op wilt inspelen. Zo koppel je de ambities van het bedrijf direct aan opleidings- en ontwikkelbehoefte van de medewerkers. En kun je optimaal gebruik maken van de subsidiemogelijkheden die KIKK recreatie biedt. Naast de door KIKK recreatie erkende opleidingsinstituten, kun je met een goedgekeurd BOP ook subsidie bij KIKK recreatie aanvragen voor cursussen van trainers en opleiders naar eigen keuze. Kijk hier voor meer informatie over het BOP

EVC

Ook als je geen diploma’s hebt, kun je een diploma of certificaat krijgen. Wanneer je kunt aantonen dat je de kennis en ervaring in huis hebt die hoort bij de functie, dan kun met een EVC (Erkenning van Verworven Competenties) een diploma of certificaat krijgen. Meer informatie over EVC lees je hier…