Terug naar resultaten

Routeplanner

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail to someone

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Past je huidige baan nog wel bij je? Waar liggen jóuw kansen in de recreatiesector en binnen je baan precies? Om je te helpen deze vragen te beantwoorden is er de KIKK RoutePlanner.

RoutePlanner geeft je inzicht in waar je naartoe wilt in je werk. Voor vandaag en voor bijvoorbeeld over 5 of 10 jaar. Onder professionele begeleiding ontdek je waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Je krijgt advies over opleidingen, cursussen en trainingen. En met tests, workshops en subsidies helpt RoutePlanner je bij het uitstippelen van je loopbaan. Dat is niet alleen van belang voor jezelf, maar kan ook van pas komen tijdens functionerings- en beoordelingsgesprekken. Inzicht in de behoefte aan loopbaanontwikkeling en scholing verbetert de doorstroom binnen het bedrijf en de (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers.

Wat houdt RoutePlanner stap voor stap in?

1. Een telefonische intake. Hierin wordt een afspraak gemaakt voor het eerste gesprek met een loopbaancoach zo dicht mogelijk bij je in de buurt. Ook wordt al in kaart gebracht waarop je het accent wilt leggen en wat je mee moet nemen voor het eerste gesprek. Soms krijg je, als voorbereiding op het eerste gesprek wat testen toegestuurd via je persoonlijke digitale loopbaandossier.
2. Eerste gesprek: Besproken wordt wat je sterke kanten zijn, wat bij je past, hoe je je wilt ontwikkelen, welke mogelijkheden er eventueel binnen je bedrijf en de branche zijn, etc. Dit wordt ondersteund door verschillende testen.
3. Tweede gesprek: Na ongeveer drie weken bekijk je samen met de loopbaancoach hoe de volgende stap in je loopbaan gezet kan worden. Heb je daar nog een cursus of opleiding voor nodig? Hoe kun je je wensen met je werkgever of leidinggevende bespreken? Voor branche gerichte cursussen en bbl-opleidingen kun je aanspraak maken op subsidieregelingen van KIKK.
4. De eindrapportage en uitkomsten van de testen blijven bewaard in een alleen voor jou toegankelijk online loopbaandossier.

Wat kost het?

Een volledig traject kost € 350,-. Nadat je het hele traject doorlopen hebt, kun je een tegemoetkoming van € 300,- terug vragen via het subsidieportaal.

Aanmelden

Vul het formulier in en een loopbaancoach neemt contact met je op.

Aanmelden

Interessant voor jou

Cao - Pensioen
  • Foto

    Arbeidsmarktadviesgesprek

    Heb je als ondernemer, HR-functionaris, personeelsvertegenwoordiging of ondernemingsraad behoefte aan voorlichting of advies op het gebied van arbo, arbeidsmarkt of scholing, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

  • Foto

    Vakbondsverlof

    KIKK heeft een regeling Tegemoetkoming Vakbondsverlof (TV) ingesteld.

Zoek op jouw interesse